IPW Lectures

Eine internationale Vortragsreihe des Instituts für Politikwissenschaft, Universität Wien.

IPW Lectures

When: Wednesday, 24 March 2021, 17:00. Where: online. Lecturer: Lenka Dražanová. Moderation: Leila Hadj Abdou

IPW Lectures

When: Wednesday, 17 March 2021, 16:00. Where: online. Lecturers: Stephanie Johnson & Katharina T. Paul. Moderation: Katharina Kieslich

Video

Kim Moeller (Malmö University) gave his IPW Lecture on 6 November 2020. Find the recording here.

Video

Lilian Pungas (Friedrich-Schiller Universität Jena) hielt ihre IPW Lecture am 26. November 2020 ab. Hier finden Sie die Aufnahme.

IPW Lectures

Ekaterina Chertkovskaya (Lund University) held her IPW Lecture on 3 December 2020. Find the recording here.

IPW Lectures

Dorit Geva (Central European University) held her IPW Lecture on 18 January 2021. Find the recording here.